O nama

Aqua Beauty

Upoznajte Nas

Naš salon, Aqua Beaty center, nalazi se na prestižnoj lokaciji u samom centru Beograda, sa pogledom na Kulu i reku Savu, u Ulici Hercegovačka 21.

Ako želite da uvek budete negovani, odmorni i što zadovoljniji svojim izgledom, posetite nas i uverite se sami! Aqua Beauty vam pruža mnogobrojne usluge.

Naš posvećeni tim će se potrudi da vam svaki dolazak bude što prijatniji, zato smo vodili računa o svakom detalju. Trudimo se da svaki klijent bude naš prioritet, vodeći računa da osluškujemo svaki detalj kako bismo istakli prirodnu lepotu svake osobe.

Profesionalno Osoblje

Svaki član Aqua Beauty tima je pažljivo odabran kako bi se osiguralo da dopunjuju i poboljšavaju okruženje koje je tako pažljivo osmišljeno za naše cenjene klijente.

Posvećeni smo ponudi najnovijih tretmana, usluga i tehnika koristeći samo proizvode najvišeg kvaliteta koji su dostupni na tržištu.

Prijatno Okruženje

Naš salon i sobe za tretmane dizajnirani su tako da imamo na umu udobnost naših klijenata. Naše sobe su lepo osmišljene za dobrodošlicu svakom klijentu, a nudimo i luksuzne, ergonomski dizajnirane kauče.

Tokom tretmana, naša aromaterapijska ulja, krpe za čišćenje i pamučni jastučići se nežno zagrevaju. Naš salon je dodatno oplemenjen aromom svežeg cveća i eteričnih ulja.

Ekstenzije oštećuju vaše prirodne trepavice?

Kada se pravilno nanesu, jedan produžetak odgovarajuće dužine i volumena na jednu, izolovanu prirodnu trepavicu, ne bi trebalo da izazovu štetu